Wie wij zijn

Wie vormen deZorganisatie?

De vaste kern van deZorganisatie bestaat, naast de twee directeuren, uit een aantal adviseurs HRM. Daarnaast werkt deZorganisatie nauw samen met een aantal zelfstandigen die over aanvullende deskundigheid en ervaring op HR-terrein binnen de zorg- en welzijnsector beschikken.

Een nadere kennismaking

Janke
JankeDirecteur
Betrokken, recht door zee, een groot gevoel voor humor en daarmee relativeringsvermogen: dit kenmerkt Janke. Met ruim 15 jaar ervaring in het vak draagt Janke zorg voor gedegen advisering en ondersteuning en komt ze altijd snel tot de kern.
Sonja
SonjaDirecteur
Betrouwbaar, authentiek en hartelijk waarbij zij de relatie met de klant hoog in het vaandel heeft staan. Sonja is inmiddels ruim 25 jaar werkzaam in het vak. Ze is zorgvuldig en doelgericht en houdt toch oog voor detail.
Irma
IrmaAdviseur HRM
Met haar frisse blik en stralende persoonlijkheid is Irma een aanwinst voor het team. Als allround HR adviseur, met ruime ervaring in de zorg, ondersteunt zij onze opdrachtgevers op diverse HR-terreinen. Irma is betrokken, kwaliteitsgericht en een zeer harde werker!
Jacqueline
JacquelineAdviseur, coach en interimmanager HRM
Oog voor anderen, luisteren naar wat de ander zegt en vooral doortastend. Die kwaliteiten brengt ze al bijna 30 jaar in als adviseur en coach.
Paulien
PaulienAdviseur HRM
Een energieke, sprankelende adviseur met een voorliefde voor het thema functiehuis. De ideale combinatie voor een adviseur bij deZorganisatie. En laat dat nou net de beschrijving zijn die Paulien het beste typeert.